Servis počítačů Pohořelice

Máte problémy s počítačem a nacházíte se v Pohořelicích nebo v okolí? Servis počítačů Pohořelice je zde pro Vás. Jako poskytovatelé oprav a údržby počítačů nabízíme rychlé a spolehlivé služby pro všechny Vaše počítačové potřeby. Ať už potřebujete opravit hardware, vyčistit software od virů, nebo jen provést běžnou údržbu, náš tým odborníků je připraven Vám pomoci.

Naše služby jsou dostupné jak individuálním zákazníkům, tak i firemním klientům. Firemním klientům nabízíme možnost dlouhodobé spolupráce pro správu a údržbu jejich IT vybavení.

Proč si zvolit naše služby – Servis počítačů Pohořelice?

Klademe důraz na osobní přístup k jednotlivým klientům a nabízíme příznivé ceny. V případě, že oprava na místě není možná, rádi si odvezeme Váš počítač či notebook a obvykle do dvou pracovních dnů Vám ho opravený doručíme zpět domů.

Naše služby:

Vzdálená správa a oprava počítače

Diagnostika stavu
počítačů a notebooků

Odvirování
počítačů a notebooků

Sestavení počítače
na míru

Reinstalace
operačního systému

Záchrana dat / Záloha a obnova dat

Zrychlení počítačů, zrychlení notebookůInstalace Wi-Fi
Zálohování souborů a datInstalace a nastavení tiskáren
Instalace ovladačůInstalace a aktualizace aplikací
Upgrade počítače nebo notebookuUpdate BIOSU
Nákup nového počítače nebo notebookuPronájem počítačů a notebooků
Vyčištění počítače a notebooku od prachuKlonování pevného disku počítače
Školení práce na PC pro senioryProdej repasovaných notebooků
Prodej repasovaných počítačůa další…

Kontaktujte náš servis počítačů Pohořelice

Pokud máte problém s počítačem nebo potřebujete konzultaci, neváhejte nás kontaktovat. Naši experti jsou připraveni nabídnout rychlou a efektivní pomoc. Zavolejte nám na +420 534 534 675 nebo nám napište e-mail na skomatech@skomatech.cz.


Zabezpečovací a kamerové systémy

Kromě našich kvalitních služeb v oblasti servisu počítačů Vám můžeme nabídnout i montáž zabezpečovacích a kamerových systémů. Jsme vyškoleni v nejnovějších technologiích a přístupech k zabezpečení domácností i komerčních prostor. Poskytujeme komplexní řešení, od návrhu systému přes instalaci až po jeho pravidelnou údržbu a servis.

  • Kvalitní kamerové systémy: Nabízíme široký výběr kamerových systémů, které se hodí jak pro domácí, tak pro komerční použití.
  • Pokročilé zabezpečovací systémy: Naše zabezpečovací systémy využívají nejmodernější technologie pro maximální ochranu Vašeho majetku.
  • Profesionální instalace a nastavení: Zajistíme, že všechny komponenty jsou nainstalovány správně a efektivně – vše testujeme na místě a vyhotovíme Vám protokol o funkčnosti.

Pro více informací o těchto službách nebo pro individuální konzultaci a cenovou nabídku nás neváhejte kontaktovat. Jsme zde, abychom Vám poskytli nejen pokročilé řešení pro opravy a údržbu počítačů, ale i pro zvýšení bezpečnosti Vašeho domova či kanceláře.